آدرس دفتر حضرت ایت الله العظمی مجلسی

با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات شما عزایزان
با توجه به درخواست شما عزیزان ادرس دفتر حضرت ایت الله العظمی مجلسی  به شرح زیر می باشد:
اصفهان-خیابان اردیبهشت،بعد از بانک پارسیان،بیت معظم له،دفتر ایشان
اقامه ی نماز توسط مرجع عالیقدر در ظهر وعصر در مسجد مدرسه ی  علمیه ی صدر واقع در بازار میدان امام خمینی(ره) و نماز مغرب و عشاء در مسجد کازرونی خیابان عباس آباد(جنب بیمه ی مرکزی) اقامه می گردد.






تسلیت عروج آسمانی مردان الهی

سالروز شهادت حضرت ایت الله قدوسی (ره) و سرتیپ وحید دستجردی را به محضر دایره قطب امکان حضرت بقیه الله الاعظم (عج) و به ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای (مد ظله العالی) و به بازماندگان این بیوت شریف و ملت شهید پرور ایران تسلیت عرض می نماییم.




سایت اصلی دفتر حضرت ایت الله العظمی مجلسی بزودی راه اندازی خواهد شد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه شما بازدید کنندگان محترم

به اطلاع می رسانم سایت اصلی دفتر حضرت ایت الله العظمی مجلسی(مد ظله العالی) بزودی راه اندازی خواهد شد.

امکانات این سایت از قبیل  عضویت در سایت و فعالیت درتالارهای  گفتگو،گالری عکس،دانلود نرم افزار های مختلف،کتابخانه دیجیتال وهمچنین ارتباط مستقیم با مرجع خواهد بود. 

آدرس این سایت بزودی به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید.

با تشکر






زندگی نامه ی مرجع عالیقدر ایت الله العظمی محمد تقی مجلسی(مجلسی ثالث)

علامه ی فقیه فاضل جامع ،فقیه اهل بیت (ع) حضرت ایت الله العظمی حاج آقا میرزا محمد تقی مجلسی از سلسله ی جلیله ی مجلسین در سال 1308 در خانواده ی شریف و متدین در اصفهان دیده به جهان گشوده اند .معظم له از ناحیه ی جد پدری از اسباط مجلسی اول و ناحیه ی جده ی پدری از اعقاب مجلسی اول و دوم می باشند.

ايشان از همان كودكي به لحاظ ملكات فاضله اخلاقي سر شار و نبوغ درخشانشان به برجستگي خاصي در ميان همسالان خويش دست يافتند و لذا بنا بر توصيه جمعي از فضلا آن عصر و موافقت پدر بزرگوارشان در سال 1323 پس از طي تحصيلات دبيرستان نظام قديم فراگيري علوم و معارف اسلامي را در مدرسه علميه صدر  اصفهان آغار نمودند.پس از گذراندن دوره مقدمات و علوم پايه حوزوي از جمله صرف و نحو،منطق و معاني و بيان و غيره به تعلم و تلمذ نزد اساتيد بزرگوار آن عصر و تحصيل سطوح عاليه فقه و اصول و حكمت مبادرت ورزيدند.

سپس به قم  مشرف شدند و از مباحث خارج حضرات اعلام آيات اعظام آقايان حاج سيد محمد حسين طباطبايي بروجردي،حاج سيد محمد تقي خوانساري و حجت كوه كمره اي كه همه ايشان از مراجع مشهور دوره معاصر بشمار مي روند استفاده وافي نمودند.

پس از اين دوره ،در سال 1332 بمنظور درك مباحث حضرات عظام حاج سيد محمود شاهرودي،حاج ميرزا عبدالهادي شيرازي،حاج سيد محسن حكيم،حاج سيد حسين حمامي،حاج شيخ حسين حلي،حاج سيد ابوالقاسم خويي،حاج ميرزا هاشم آملي(قدس الله اسرارهم)به نجف اشرف،عزيمت نمودند و مدت ده سال از حضور فقهاء عظيم القدر فوق استفاضه نمودند.بخش قابل توجهي از دروس اين دوره اين دوره توسط حضرت آيت الله العظمي مجلسي حفظه الله به رشته تحرير و تقرير در آمده و به همت اهل معرفت و ايمان تاكنون پاره اي از آن ها به چاپ رسيده اند.

حضرت آت الله العظمي آقاي حاج ميرزا محمد تقي مجلسي در سال 1342 با كسب اجازه اجتهاد از مراجع عاليقدر شيعه و اساتيد عظامشان كه بعضي از انها در ابتداي كتاب اصول فقه ايشان به طبع رسيده است،به ايران مراجعت نمودند.سپس بنا به درخواست حضرت كمالوند (قدس سره)جهت تدريس تنزيلحوزه علميه خرم اباد گرديدند و در حدود پنج سال بر كرسي تعليم و تدريس سطوح عاليه علوم و معارف مكتب اهلبيت(ع) در آن خطه تكيه داشتند.

سپس به شهر علم و اجتهاد،قم مراجعت فرمودند و بمدت دوازده سال به تدريس بحث خارج فقه و اصول مشغول گرديدند.

پس از آن بنا بر اصرار جعي از فضلا و مومنين و با عنايت به نياز مبرم به حضور تابناك ايشان در حوزه علميه اصفهان به جمع اهل فقاهت و اجتهاد در اين شهر پيوستند و همچنان تاكنون در مدرسه علميه صدر،مجمع جويندگان فقه جفري(ع) به تدريس مباحث خارج فقه و اصول مشغول ميباشند.بحمد الله اكنون معظم له يكي از مفاخر و اعاظم مراجع شيعه بشمار مي روند(ادام الله ظله الوارف)



 

 






گزارش تخلف
بعدی